Camping La Croix-Galliot

Camping La Croix-Galliot in Cherrueix is een kleine groene camping gelegen in Bretagne. Deze camping is gelegen aan zee en daardoor de ideale vakantiebestemming voor strandliefhebbers en gezinnen met (jonge) kinderen. Dit is een groen terrein op het platteland tussen de bomen en bloemen van deze streek. Camping La Croix-Galliot ligt aan Het Kanaal waar u op een warme zomerdag een duik kunt nemen of een mooie wandeling kunt maken. De kinderen zullen zich zeker vermaken op dit kampeerterrein, want er is een speeltuin en een boerderij in de buurt. Er zijn zes ruime kampeerplekken waar kampeerders met tent, caravan en camper kunnen kamperen. Daarnaast kunt u ook een ingerichte caravan huren of een kamer boeken in de bed & breakfast. Er is een schoon sanitairgebouw en er is gelegenheid om te barbecuen op het terrein. Natuurliefhebbers en rustzoekers zullen een fantastische kampeervakantie beleven op camping La Croix-Galliot.

Vakantie op een kleine camping in Bretagne

Het dorp waar de camping gelegen is ligt op het platteland te midden van de baai van Mont Saint-Michel. De camping is omringd door velden en pittoreske grachten. De camping ligt op twee kilometer afstand van de winkels en van de zee. En op een half uurtje rijden ligt Mont Saint-Michel en dit is zeker een aanrader om te bezoeken als u hier op vakantie bent.

Overige information van deze accommodatie

We hebben de beste tips voor Camping La Croix-Galliot (permanent gesloten) voor je op een rij gezet:

Camping La Croix-Galliot (permanent gesloten)
Frankrijk Bretagne Ille-et-Vilaine Cherrueix

28, La Croix-Galliot, 35120 Cherrueix

Duits, Engels, Frans, Spaans
juli - augustus

Contactformulier

  • Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij hier geweest? Schrijf een korte review.

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe