Algemene gegevens

Staanplaatsen: 55
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 1,6 ha
Hoogte: 1100 m

Camping Ascou la Forge

Camping Ascou la Forge in Arriège ligt midden in de bergen van de Franse Pyreneeën, tegen de grens van Spanje en Andorra. Een gezellige familiecamping met ruime tent- en caravanplaatsen, een comfortabel appartement en verder alle voorzieningen om uw vakantie tot een succes te maken. Langs de charmante camping stroomt een riviertje met poeltjes waarin de kinderen spelen en dammen bouwen. Aan het einde van de camping mondt deze uit in het stuwmeer van Goulours. Ascou la Forge is de ideale vakantie stek voor natuurliefhebbers, rustzoekers en buitensporters. In het hoogseizoen trekt Ascou la Forge veel gezinnen met oudere jeugd waarvan 80% Nederlands is. Camping Ascou la Forge bestaat uit een open kampeerterrein omzoomd door bossen, bergen en weilanden. Door een ligging op 1100 meter hoogte en plaatsing op het zuiden, is het overdag aangenaam warm en zijn de avonden en nachten heerlijk koel. Het camping terrein heeft een open karakter met hier en daar een boom die half schaduw creëert, met langs de randen veel bomen. Er zijn ook een aantal totaal afgeschermde plaatsen die volledig autovrij zijn.

Camping in de bergen van Arriège

De Ariège in de Midi-Pyrénées is een nog ongerept gebied, met een rijke verscheidenheid aan planten en dieren. Rondom de Ascou la Forge zijn er volop wandelmogelijkheden. In de campingbar vindt u uitgebreide informatie over o.a. planten, dieren, wandelroutes en bezienswaardigheden. Eventueel benodigde topografische kaarten zijn in de kampwinkel te verkrijgen. De eigenaren geven graag advies over de wandelroutes, mountainbike routes en de diverse buitensporten.

We hebben een aantal opties voor Camping Ascou la Forge voor je op een rijtje gezet:

Camping Ascou la Forge

Frankrijk Midi-Pyrénées Ariège Ascou

09110 Ascou

+33 (0)5 61 64 60 03
Duits, Engels, Frans, Nederlands
januari - december
  • Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.