Algemene gegevens

Staanplaatsen: 142
Hoogte: 5 m

Campéole La Redoute

Camping La Redoute is een familiecamping op het eiland Ré in het zuidwesten van Frankrijk. De camping heeft een hele gunstige ligging, namelijk aan het strand. Zo kun je vanaf de camping gemakkelijk in bikini en zwembroek naar het strand lopen en op een zonnige dag genieten van het strand. Voor de kampeerders die niet zo gek zijn op zeewater is er een prachtig zwembad aangelegd op de camping. Iedere campinggast mag hier gebruik van maken. Er is een speciaal peuterbadje met leuke speeltoestellen voor de allerkleinsten.
De camping beschikt over 142 ruime kampeerplekken, geschikt voor tent, caravan en camper.

Camping op Île de Ré

Camping La Redoute ligt op het eiland Ré in het zuidwesten van Frankrijk. Je kan het eiland verkennen met de benenwagen of fiets een mooie fietstocht. Er is zo’n 100 kilometer aan fietspaden aangelegd, fietsen is de ideale manier om dit mooie eiland te bekijken. Heb je het eiland bekeken en zin om wat andere activiteiten te doen, de camping organiseert zelf een aantal leuke activiteiten waar elke kampeerder aan mee mag doen. Doe mee met aquagym of yogalessen en blijf ook op vakantie lekker fit.

We hebben een aantal opties voor ANWB - Campéole La Redoute voor je op een rijtje gezet:

ANWB – Campéole La Redoute

Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Île de Ré

Rue de la Garenne, 17940 Rivedoux-Plage, Frankrijk

+33 (0)5 46 09 84 10
Engels, Frans
april - september
  • Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.