Algemene gegevens

Staanplaatsen: 175
Huuraccommodaties: 16

Camping Au Paradis Des Campeurs

Camping Au Paradis Des Campeurs is een middelgrote 4-sterrencamping direct aan zee met strand aan de Côte d’Azur. De camping heeft een campingterrein met 180 kampeerplaatsen voor campers, caravans, en tenten. Daarnaast verhuurt de camping ook verschillende type stacaravans voor 2 t/m 6 personen. De camping beschikt over een speeltuin voor de kinderen, zee met strand, restaurant, beachvolleybalveld, tafeltennistafel, en sportterrein.

Camping aan de Côte d’Azur

De Côte d’Azur staat bekend om de mooie badplaatsen en prachtige kustlijn. Een bezoek aan de populaire plaatsen Nice, Cannes, St Tropez, of/en Marseille mag zeker niet ontbreken op uw vakantie aan de Franse Rivièra. Tips voor het bezoeken van kleinere en authentieke kustplaatsjes zijn het fotogenieke Menton en het stadje met de schattige gekleurde huisjes Villefrance-sur-Mer. De natuurliefhebbers mogen het prachtige Nationaal park Calanques zeker niet overslaan. Er lopen talloze mooie wandelpaden door het nationaal park.

We hebben een aantal opties voor Camping Au Paradis Des Campeurs voor ie op een rijtje gezet:

Camping Au Paradis Des Campeurs

Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Les Issambres

la Gaillarde Plage, 83380 les Issambres

33494969355
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Nederlands
  • Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.