Algemene gegevens

Staanplaatsen: 36
Huuraccommodaties: 25

Camping Baretous-Pyrénées

Camping Baretous Pyrénées ligt in de buurt van het stadje Aramits in het departement Pyrénées-Atlantiques in de regio Nieuw-Aquitainië. De gezellige familiecamping beschikt over een mooi zwembad, jacuzzi en sauna. Daarnaast zijn er diverse speeltoestellen en een gezellige binnenruimte waar je kan zitten. Er worden allerlei activiteiten georganiseerd in de zomer voor zowel kinderen als volwassenen. De camping heeft staanplaatsen, chalets, stacaravans en bungalowtenten te huur.

Geniet van de natuur in de Pyreneeën

Camping Baretous Pyrénées bevindt zich aan de voet van de Pyreneeën. Het is dus de perfecte uitvalsbasis voor uitgebreide wande- en fietstochten door de bergen van de Pyreneeën. Daarnaast worden er vanuit de camping wandelingen georganiseerd met een gids. Het stadje Aramits is ook een leuk uitstapje. Daar kun je genieten van gezellige straatjes en leuke winkeltjes. In de winter vind je een mooi skigebied in de buurt van de camping en het is dus ook uitstekend als wintersport bestemming.

We hebben een aantal opties voor Camping Baretous-Pyrénées voor ie op een rijtje gezet:

Camping Baretous-Pyrénées

Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Aramits

Quartier Ripaude, 64570 Aramits

0033 (0) 5 59 34 12 21
Engels
  • Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.