Algemene gegevens

Staanplaatsen: 100
Huuraccommodaties: 20
Hoogte: 1200 m

Camping-Caravaneige l’Isle de Prelles

Camping-Caravaneige l’Isle de Prelles in Saint-Martin-de-Queyrières is een natuurcamping tussen twee natuurparken in op 1200 meter hoogte in de Hautes-Alpes in de Provence. De camping is het gehele jaar geopend en beschikt over een groot zwembad.

De ruime kampeerplaatsen liggen op een groen kampeerterrein. Er zijn speciale plekken voor campers en grote plaatsen voor groepen. Voor mindervaliden zijn er drie plekken beschikbaar in de buurt van het aangepaste sanitair. Uniek overnachten kan in een kota, een rond houten huisje. Ook is het mogelijk om te verblijven in een chalet of mobilhome. Er is een snackbar, bar pizzeria en een broodservice aanwezig op de camping.

Elke zondagavond organiseert camping L’Iscle de Prelles een welkomstcocktail. Ontspannen staat hoog in het vaandel op de camping. Er is een ontspanningsruimte waar u Thaise massages kunt boeken of een massage met essentiële oliën. Neem daarna een duik in het grote verwarmde zwembad. Tijdens de zomer kunt u aqualessen volgen. Ook is er een Kids Club voor verschillende leeftijden. Verder vindt u minigolf, een speeltuin, een cursus boogschieten en nog veel meer op deze camping.

Kamperen in de Hautes-Alpes

Camping L’Iscle de Prelles ligt aan de oevers van de rivier de Durance in een natuurlijke omgeving. In de winter kunt u van de witte pistes in de Alpen naar beneden suizen en genieten van het witte poeder en de prachtige uitzichten. Ook in de zomer zijn de Hautes-Alpes een geweldige omgeving om vakantie te vieren. Maak lange wandelingen in de natuur of huur een fiets bij de receptie en trek er op uit. Ook zijn er elektrische fietsen te huur bij de camping.

We hebben een aantal opties voor Camping-Caravaneige l'Isle de Prelles voor ie op een rijtje gezet:

Camping-Caravaneige l’Isle de Prelles

Frankrijk Provence Hautes-Alpes Saint-Martin-de-Queyrières

05120 Saint-Martin-de-Queyrières

0033 (0)4 92 20 28 66
Engels, Frans
januari - december
  • Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.