Camping de Coulvée

Camping de Coulvée in Chemillé-Melay is een natuurcamping vlakbij een groot attractiepark Le Puy du Fou in de Maine-et-Loire in de Pays-de-la-Loire. De camping beschikt over een meer waar kan worden gevist en gezwommen. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. Elke plek is voorzien van een elektriciteitsaansluiting en een waterpunt. Kamperen op een ruime en schaduwrijke plaats afgebakend door hagen. Ook verhuurt de camping vier typen mobilhomes die van alle gemakken zijn voorzien. U maakt gratis gebruik van de WiFi-verbinding op de camping. U ontbijt elke ochtend met vers brood en croissants via de broodservice en er is een kleine bar aanwezig. Het waterpar van Coulvée biedt verschillende activiteiten in een groene omgeving. Kinderen leven zich uit in de speeltuin met springkastelen. In de recreatieruimte van camping de Coulvée kunt u biljarten, tafelvoetbal spelen en televisie kijken. In het hoogseizoen is er een animatieteam en een Kids Club voor kinderen van 6 tot 12 jaar oud. Als u gaat zwemmen in het meer houdt een badmeester een oogje in het zeil.

Natuurcamping in de Maine-et-Loire

Het meer bij camping de Coulvée leent zich ook uitstekend om een hengeltje uit te gooien. U kunt een viskaart kopen op 5 minuten van de camping. Er liggen maar liefst 50 wandel- en fietspaden rondom de camping en het is mogelijk om tochten onder begeleiding van een gids te maken. Huur een fiets voor het hele gezin en maak lange tochten lags de mooiste plekjes. Een uitstapje naar attractiepark Le Puy du Fou is ook zeer aan te raden.

Overige information van deze accommodatie

Camping de Coulvée
Frankrijk Pays de la Loire Maine-et-Loire Chemillé-Melay

chemin de Coulvée, 49120 Chemillé-Melay

0033 (0)2 41 30 39 97
Engels, Frans, Spaans

Contactformulier

  • Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.