Algemene gegevens

Staanplaatsen: 68
Huuraccommodaties: 7

Camping De La Mottelette

Camping De La Mottelette is een kleinschalige camping in Noord-Frankrijk gelegen in een groene omgeving, ideaal voor natuurliefhebbers en rustzoekers. De familiecamping in Hauts-de-Franse beschikt over kampeerplaatsen, stacaravans en woonwagens. Op de groene camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Camping De La Mottelette een leuke speeltuin. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in de bar. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De camping is ideaal voor een wandel- en fietsvakantie, voor een kindvriendelijke vakantie en vooor rustzoekers.

Kamperen in de Somme

In de omgeving van Camping De La Mottelette in Noord-Frankrijk is er genoeg te beleven. Naast de verschillende activiteiten, zoals een bezoek aan een aquapark, fietsen, klimmen, paardrijden en wandelen vind je in Somme interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar de Abdij van Valloires, Musée Picarvie of naar Maison de la Baie de Somme. Verder kan je in de buurt een boomparcours klimmen bij Arbre et Aventure in Quend.

Camping De La Mottelette

Frankrijk Picardië Somme

Ferme La Mottelette, 80120 Forest-Montiers

+33 (0)3 22 28 32 33
Engels, Frans
  • Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.