Algemene gegevens

Staanplaatsen: 1000
Huuraccommodaties: 6

Strandcamping Duinoord

Camping Duinoord is een grote camping gelegen in de duinen van het Waddeneiland Ameland. De camping beschikt over 1000 kampeerplaatsen met speciale veldjes voor tenten, caravans, en campers. Ook is er een mogelijkheid tot het huren van huuraccommodaties: chalets, huurtenten, stacaravans en huurcaravans. De camping ligt direct aan een fijn zandstrand aan de Noordzee. Voor de kinderen is er een speeltuin en animatie voor peuters, kinderen, en tieners. Verder is er een fietsverhuur, een campingwinkel, een snackbar, wasmachines en drogers.

Beschut door bos en duinen

Verscholen achter de duinen, grenzend aan het Noordzeestrand bij Nes, vind je Camping Duinoord. Het terrein bestaat uit twee delen die met elkaar verbonden zijn via een hoog duinpad. Dit geeft de camping een knus en sfeervol karakter. Het noordelijke deel van de camping bestaat deels uit vaste standplaatsen.

Moderne Faciliteiten

De camping op Ameland biedt hoogwaardige voorzieningen zodat je kunt genieten van een onbezorgde vakantie. Zoals o.a. het moderne sanitair, de vernieuwde receptie, minisupermarkt en nog veel meer.

Strandvakantie Ameland

Kamperen op Ameland betekent een heerlijk rustige vakantie op het waddeneiland. Op Ameland kun je heerlijk wandelen en fietsen door de duinen, bossen, en langs het strand. Ook vind je er pittoreske dorpjes en kun je er allerlei watersporten beoefenen, zoals kitesurfen, paardrijden, vissen, en parachutespringen.

We hebben een aantal opties voor Camping Duinoord voor ie op een rijtje gezet:

Camping Duinoord

Nederland Friesland Ameland Nes

Jan van Eijckweg 2, 9163 PB Nes

+31 (0)5 19 54 20 70
Duits, Engels, Nederlands
  • Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.