Camping La Ferme Des 4 Chênes

Camping La Ferme Des 4 Chênes is een rustige middelgrote camping met zwembad gelegen bij het dorpje Urt in de Pyrénées-Atlantiques. De camping in de regio Nouvelle-Aquitaine heeft 85 staanplaatsen en 35 huuraccommodaties. Er is een fijn buitenzwembad en peuterbad aanwezig. Hier kun je relaxen op één van de ligstoelen. De kinderen kunnen zich vermaken in de speeltuin of de boerderijdieren aaien. In de openbare ruimtes kun je gebruik maken van het wifi-netwerk. Bij de snackbar kun je een lekkere hap halen en er is vers brood verkrijgbaar op de camping.

Kamperen in de Pyrénées-Atlantiques

De camping ligt op een fraaie plek in de buurt van Spanje en op een half uurtje rijden vind je de badplaats Biarritz aan de Atlantische kust. Hier kun je uitgestrekte zandstranden, woeste golven en gezellige plaatsjes vinden. De grootste stad van het departement  Pyrénées-Atlantiques is de plaats Pau en is al jarenlang en populaire toeristenstad. De stad is rijk aan prachtige gebouwen en heeft een mooi historisch centrum waar je heerlijk doorheen kan struinen. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in het Parc Régional des Pyrénées. Het natuurpark heeft een diverse vegetatie en hoge bergtoppen van zo’n 3000 meter hoog. In het gebied vind je verschillende wandelpaden die door de bergen van de Pyreneeën lopen. In het natuurpark vind je ook een rijkdom aan diersoorten. Zo kun je er onder andere marmotten en roofvogels spotten.

Overige information van deze accommodatie

Camping La Ferme Des 4 Chênes
Frankrijk Aquitaine Pyrénées-Atlantiques Urt

101 Chemin de Paylan, 64240 URT

0033 05 59 56 21 51
maart - half november

Contactformulier

  • Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.