Camping La Mouette Rieuse

Camping La Mouette Rieuse is een kleine schaduwrijke camping gelegen in het Regionaal Natuurpark Marais Poitevin in de Charente-Maritime. Naast kampeerplaatsen kun je ook bungalowtenten en stacaravans huren. Elke campinggast kan gratis gebruik maken van het gemeentezwembad, wat direct naast het kampeerterrein ligt. Verder krijg je ook toegang tot het naastgelegen sportcomplex waar je een potje kunt voetballen, jeu-de-boulen of tennissen. De kleine kinderen kunnen hun energie kwijt in de speeltuin.

Kamperen in de Charente-Maritime

De camping ligt op 5 minuten lopen van het dorpscentrum van het dorp Courçon. Op het kerkplein vindt elke woensdagochtend een grote markt en elke zondagochtend een kleine markt plaats. De camping ligt daarnaast in het Marais Poitevin. Dit is een natuurgebied met groene bomen die de aangelegde kanalen omringen. De kanalen lopen kris kras door het park en vormen samen een oase van rust en natuur. Je kunt hier dan ook uitstekend wandelen en fietsen. Mooie steden / dorpjes om te bezoeken zijn La Rochelle, Saintes, Royan en Cognac.

Overige information van deze accommodatie

38

20

Camping La Mouette Rieuse
Frankrijk Poitou-Charentes Charente-Maritime Courçon

14 rue du collège, 17170 Courçon

0033(0)5 46 67 90 94
Engels, Frans

Contactformulier

  • Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.