Algemene gegevens

Staanplaatsen: 25
Huuraccommodaties: 12

Camping La Peyrade

Camping La Peyrade in Rignac is een kleine camping in Aveyron met zwembad aan een meer in Occitanië. De camping beschikt over verschillende stacaravans, chalets en een tent op palen (bivouac). Daarnaast is er de mogelijkheid om je eigen tent, caravan of camper mee te nemen en neer te zetten op één van de staplaatsen. Op de camping is een mooi zwembad waar je heerlijk kan afkoelen, een meer om heerlijk te vissen, een ruimte met boeken en spelletjes, een speeltuin, sportveld en een tafeltennistafel. Verder kan je elke ochtend je ontbijt, drankjes en ijs halen in het restaurant. In dit restaurant is het ook mogelijk om te lunchen en/of avondeten.

Omgeving van de Aveyron

Rondom Camping La Peyrade in Zuid-Frankrijk is genoeg te doen. Zo kan je prachtig wandelen in de vallei van de Aveyron, stadjes bezoeken en de cultuur van de streek snuiven. Verder kan je mountainbiken en de dierentuin in Pradinas bezoeken. Maar ook is het zeker een aanrader om een kijkje te nemen in de grotten van Foissac.

Camping La Peyrade

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Rignac

Route de Colombiès, 12390 Rignac

+33 (0)9 51 53 21 13
Engels, Frans
  • Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.