Algemene gegevens

Staanplaatsen: 420
Huuraccommodaties: 213
Kampeerterrein: 8 ha

Camping La Pointe

Camping La Pointe in Capbreton is een grote camping op 800 meter van de oceaan in de Landes in de Aquitaine met schaduwrijke plekken aan de oever van een rivier. De kampeerplaatsen zijn ruim en geschikt voor tenten, caravans en campers. Naast traditioneel kamperen, huurt u bij deze camping ook volledig ingerichte mobil-homes en ingerichte tenten. Zo geniet u temidden van de groene omgeving van een luxe vakantie in Frankrijk. Op de camping vindt u een supermarkt, een wasserette met wasmachine en droger en van Pasen tot eind september maakt u gebruik van het restaurant, de bar, de pizzeria en de snackbar. Op camping La Pointe geniet u van het zwembad met waterglijbanen en een apart speelzwembad voor kinderen. De allerkleinsten vermaken zich in het peuterbadje. Tevens is er een jacuzzi om lekker tot rust te komen. Ook tijdens uw vakantie in vorm blijven? In de fitnessruimte vindt u verschillende fitnessapparaten. Huur bij de receptie een pingpongbal en batjes en ga voor een potje tafeltennis. Of ontmoet andere gasten op de jeu de boulesbaan. Op het sportterrein kunt u naar hartenlust sporten en de hele familie maakt plezier op de minigolfbaan. Voor kinderen is er een speeltuin met verschillende speeltoestellen.

Vakantie in de Landes

Wilt u in de zomermaanden genieten van de overdekte markt, de haven of de stranden van Capbreton? Er rijdt een gratis shuttle tussen camping La Pointe en het centrum van Capbreton van ’s ochtends 9 uur tot ’s avonds 8 uur. Vlakbij de camping vindt u een vogelpark om vogels te spotten en een reptielenpark. Maak een familieuitje naar het waterpark Atlantik Park in Seignosse of ontdek de vele musea in de Landes.

Laagseizoen Middenseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18,00 €22,00 €30,00 per dag
Extra persoon €6 €6,50 €8 per dag
Kinderen tot 12 jaar €4 €4 €5 per dag
Hond €3 €3 €4 per dag
Mobil-home 4/5 personen €270 €550 €980 per week
  • Kampeerplaatsen o.b.v. 2 personen met tent, caravan of camper.

Camping La Pointe

Frankrijk Aquitaine Landes Capbreton

Quartier de la Pointe, 40130 Capbreton

+33 (0)5 58 72 14 98
Engels, Frans, Spaans
begin mei - eind september
  • Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.