Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 13
Kampeerterrein: 1,5 ha

Camping La Tour de France

Camping La Tour de France in Latour-de-France is een familiecamping in het hart van mooie wijngaarden aan de voet van de Pyreneeën in de Languedoc-Roussillon. Geniet van het zwembad, de gratis WiFi en de leuke activiteiten. De kampeerplaatsen zijn geschikt voor tenten, caravans en campers. De helft van de plaatsen zijn voorzien van elektriciteit. Daarnaast verhuurt de camping ook stacaravans en ingerichte tenten gelegen onder oude eikenbomen en grote dennen. Bij de snackbar kunt u lekkere afhaalmaaltijden bestellen of een drankje doen aan de bar. Ook is er een campingwinkel aanwezig voor de hoogstnodige producten. Rondom het zwembad staan ligstoelen om lekker een boek in te lezen en zo toch nog een oogje in het zeil te houden. Er is gratis WiFi op camping La Tour de France. Tijdens het hoogseizoen worden er voor groot en klein leuke activiteiten georganiseerd zoals karaoke, klimmen, sportieve toernooien en een zangwedstrijd. Speciaal voor kinderen is er een speeltuin. Elke zondagavond komen alle campinggasten bij elkaar voor een welkomstcocktail.

Vakantie in de Franse Pyreneeën

Er is zoveel leuks te beleven in de Languedoc-Roussillon. Van de kastelenroute in het Katharenland tot prachtige wijnroutes langs gerenommeerde wijnhuizen. In Barcarès vindt u een prachtig fijn zandstrand om lekker te luieren. Houdt u van de prehistorie dan bezoekt u de grotten en het museum in Tautavel. Ook zijn er volop mooie wandelroutes te volgen of kunt u bergen beklimmen.

Camping La Tour de France

Frankrijk Languedoc-Roussillon Pyrénées-Orientales Latour-de-France

43, Avenue du Général de Gaulle, 66720 Latour-de-France

+33 (0)4 68 29 16 10
Duits, Engels, Frans
begin april - half oktober
  • Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.