Algemene gegevens

Staanplaatsen: 90
Huuraccommodaties: 20
Kampeerterrein: 3 ha

Camping Les Bords Du Tarn

Camping Les Bords Du Tarn is een prachtige charme camping met zwembad aan de oever van de rivier de Tarn in de Aveyron. De camping is ideaal gelegen bij het begin van de Gorges du Tarn Tarn en de Jonte, centraal in het Regionale park van de Grands Causses (UNESCO). Op de familiecamping wordt je gastvrij ontvangen en kun je genieten van een rustige en gedenkwaardige vakantie. De groene camping heeft mooie bungalowtenten, kampeerplaatsen en stacaravans te huur. Ontdek de Gorges du Tarn en de nabij gelegen hoogvlakten. De toegang is via de D 907 vanaf Aguessac. Deze vlakke weg is goed berijdbaar ook voor grote caravans en camping-cars. Over een lengte van 300 meter biedt Camping Les Bords Du Tarn een dertigtal plaatsen, beschut en direct aan de oever van de rivier. De andere plaatsen of verhuurmogelijkheden liggen vlakbij de rivier. Op de camping zijn honden toegestaan. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het sfeervolle restaurant.

Ontdek de Aveyron

Vanaf de camping in oostelijke richting kun je per auto de indrukwekkende Gorges du Tarn ontdekken en de minder bekende maar toch schitterende Gorges de la Jonte. Langs de route die naar het hart van beide canyons leidt, kun je een stop maken om enkele schilderachtige dorpjes te bezoeken. Je kunt op diverse plaatsen naar de hoogvlakten gaan en je zult versteld staan van de adembenemende panorama’s. Aan jou de om de Gorges te voet of met een kano te verkennen. Ten westen van de karaktervolle camping vind je de beroemde brug van Millau, iets verder ligt Roquefort met zijn kelders voor de rijping van kaas, of naar de meren van Pareloup. Je kunt deelnemen aan diverse ludieke of sportieve aktiviteiten, accro-branches, via ferrata, wandeltochten, bergbeklimmen, zwemmen, kano-varen, vissen, etc.

We hebben een aantal opties voor Camping Les Bords Du Tarn voor ie op een rijtje gezet:

Camping Les Bords Du Tarn

Frankrijk Midi-Pyrénées Aveyron Mostuéjouls

route D 907, 12720 Mostuéjouls

0033 (0)5 65 62 62 94
Engels, Frans
  • Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.