Algemene gegevens

Staanplaatsen: 92
Huuraccommodaties: 26
Kampeerterrein: 7 ha

Camping L’Escapade

Camping L’Escapade is een groene familiecamping in een groot park omgeven door drie meren in het hart van mooi Normandië in de Calvados. Ideaal voor iedereen die houdt van vissen in een prachtige groene en rustige omgeving. De kampeerplaatsen zijn afgescheiden van elkaar door bomen en struiken. In de avonden kunt u gebruikmaken van de gemeenschappelijke barbecueplaats voor een gezellig samenzijn. Speciaal voor de allerkleinsten is er een babyruimte met bad en douche. Het zwembad en het peuterbad zijn overdekt en verwarmd, dus ook bij slecht weer kan er plezier gemaakt worden in het water. In het hoogseizoen worden er gezellige activiteiten georganiseerd zoals bingo, disco-avonden en muzikale concerten. Elke vrijdagavond kunt u lasergamen op camping L’Escapade!

Familiecamping in Normandië

Het middeleeuwse stadje Bayeux ligt vlakbij camping L’Escapade en is beroemd vanwege het immense borduurwerk dat al zo’n 1000 jaar oud is. Op de D-Daystranden Arromanche en Omaha is het heerlijk zwemmen en genieten van de zon op warme dagen. De historische bezienswaardigheden in de buurt zijn indrukwekkend en zeker de moeite waard om te bezichtigen.

Camping L’Escapade

Frankrijk Normandië Calvados Cahagnolles

Rue de l’église, 14490 Cahagnolles

0033 (0)2 31 21 63 59
Engels, Frans
april - oktober
  • Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.