Camping L’Isle Verte

Camping L’Isle Verte in Montsoreau is een familiecamping met verwarmd zwembad aan de oever van de Loire tussen Angers en Tours in Pays-de-la-Loire in de Maine-et-Loire. Fietsliefhebbers kunnen de omgeving ontdekken per fiets die te huur is op de camping. De kampeerplaatsen liggen langs de rivier de Loire in de schaduw van de bomen. Elke plek beschikt over een elektriciteitsaansluiting, ook is er een servicepunt voor campers. De ecolodgetenten zijn voorzien van literatuur en verrekijkers om vogels te spotten. Naast een verwarmd zwembad is er ook een peuterbad voor de kleine kinderen. Het zwembad ligt tegenover de bar dus u kunt in alle rust genieten en tegelijkertijd een oogje in het zeil houden. In de zomer is er op camping Isle Verte een Kids Club met diverse activiteiten. Voor oudere kinderen en volwassen worden er in de zomermaanden excursies georganiseerd zoals een kasteelbezoek of een proeverij.

Fietsvakantie in de Loire

Vlakbij camping L’Isle Verte kunt u aan boord van de Amarante of de La Belle Adèle om een prachtige boottocht te maken over de Loire en de Vienne. Als u geluk heeft kunt u bevers op de foto zetten die leven in de prachtige natuur van de Loire. Wijnliefhebbers proeven de heerlijke wijnen uit de streek onder het genot van de streekproducten. Houdt u van fietsen? De camping beschikt over speciale fietsfaciliteiten die ondersteuning bieden bij een unieke fietsvakantie in de Loire.

Overige information van deze accommodatie

Camping L’Isle Verte
Frankrijk Pays de la Loire Maine-et-Loire Montsoreau

Avenue de la Loire, 49730 Montsoreau

0033 (0)2 41 51 76 60
Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans
april - half oktober

Contactformulier

  • Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.