Algemene gegevens

Staanplaatsen: 70
Huuraccommodaties: 10
Kampeerterrein: 5 ha

Glamping Brabant Morgenrood

Camping Morgenrood is een kleinschalig natuurkampeerterrein met sfeervolle tipi-tenten gelegen in een bosrijk gebied in Noord-Brabant. Je kunt tijdens je verblijf gebruik maken van de barbecue- en kampvuurplek, het overdekte zitgedeelte en de sanitaire voorzieningen. Sportievelingen kunnen een balletje trappen op het voetbalveld of tafeltennissen met de andere campinggasten. Voor de kinderen is er een leuke speeltuin op het terrein aanwezig. Ook kunnen ze vrij uit spelen op de verschillende grasvelden. Wil je omgeving gaan verkennen? Dan is het mogelijk om een fiets te huren. Binnen 3 km van de glamping kun je een supermarkt, restaurant en een zwembad vinden.

Tipi-Tent voor 5 personen

De tenten zijn sfeervol ingericht en biedt plek voor 5 personen. Binnen in de tent kun je twee slaapkamers en een ruim woongedeelte vinden. De accommodatie is voorzien van een elektrische koelbox, stroompunten, kookuitrusting en verlichting. Het enige wat je zelf mee hoeft te nemen zijn wat handdoeken en kleding. In deze tipi-tent kun je het echt kampeergevoel ervaren, zonder je comfort in te hoeven leveren.

Glamping in Noord-Brabant

Het kampeerterrein ligt midden in het bos- en vennengebied van Oisterwijk en op relatief korte afstand van de Brabantse steden. In de omgeving van Morgenrood kun je prachtige wandel- en fietstochten maken door de natuur. Er lopen verschillende routes langs het terrein. Bovendien kun je een leuke dagtrip maken naar Tilburg (10 km), Den Bosch (22 km), Eindhoven (32 km) of Breda (39 km).

We hebben een aantal opties voor Camping Morgenrood - Geardropper voor ie op een rijtje gezet:

Camping Morgenrood – Geardropper

Nederland Noord-Brabant Oisterwijk

Scheibaan 15, 5062 TM Oisterwijk, Nederland

+31 85 060 62 33
Engels, Nederlands
april - september
  • Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.