Algemene gegevens

Staanplaatsen: 558
Huuraccommodaties: 430

Camping Sandaya Cypsela Resort

Camping Sandaya Cypsela Resort is een 5 sterren camping bij het middeleeuwse stadje Pals op 5 minuten van een van de langste stranden van de Costa Brava. Vanaf Cypsela Resort kun je kennismaken met de spectaculaire schoonheid van de Catalaanse kust. Kies het ideale optrekje voor jouw droomvakantie in Spanje op camping Cypsela Resort in Pals. De schitterende inrichting van de cottages, bungalows en lodges springt meteen in het oog. Ontdek ook de mooi aangelegde PREMIUM voetgangerswijken waar je optimaal van een rustig verblijf in de provincie Girona geniet.

Groot Aquapark met watertuin

Het grote zwembad op camping Cypsela Resort is pure luxe! ’s Ochtends een frisse duik om meteen wakker te zijn of ’s avonds enkele baantjes om te ontspannen. De kinderen beleven de tijd van hun leven in de waterspeeltuin met waterkanonnen, draaitonnen, cascades en waterglijbanen. Wie het plezier van een zwempartij graag afwisselt met dolce far niente, moet beslist het laguneblauwe water van de relaxatiezone opzoeken.

De mooiste Catalaanse landschappen

Rond het middeleeuwse stadje Pals in de provincie Gerona verrijzen adembenemend mooie landschappen met kreken, stranden, pijnboombossen en bergmassieven. Trek er met de familie op uit om de vele gezichten van de Spaanse ruigste kust te verkennen. Ben je er klaar voor om vanaf uw 5-sterrencamping Cypsela Resort in Catalonië een onvergetelijke reis te maken tussen de dennenbossen en de Middellandse Zee? De eerste halte: Pals, één van de vele parels van de Catalaanse kust. Ontdek de beroemde Torre de les Hores, bewonder het uitzicht van op de mirador en pik een terrasje mee in één van de middeleeuwse steegjes. Idyllische kreekjes, dorpen hoog op de rotsen, kunstschatten, de Costa Brava in Spanje blijft je verbazen!

Camping Sandaya Cypsela Resort

Spanje Catalonië Gerona Pals

Rodors 7, 17256 Pals (Gerona)

+31 (0)20 72 19 217
Duits, Engels, Frans, Nederlands, Spaans
mei tot september
  • Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.