Algemene gegevens

Staanplaatsen: 296
Huuraccommodaties: 73

Camping Santa Lucia

Camping Santa Lucia in Saint-Raphaël is een kleine camping in de Var tussen Saint-Tropez en Cannes, aan de Côte d’Azur. De familiecamping in Provence-Alpes-Côte d’Azur beschikt over mooi ingerichte bungalows. Op de camping in Frankrijk is genoeg te doen voor jong en oud. Zo vind je op Campéole Santa Lucia een leuk animatieprogramma. Heb je een keer geen zin om te koken, dan kun je maaltijden afhalen of terecht in de snackbar. Neem je trouwe viervoeter mee met vakantie, want op de camping zijn honden toegestaan. De rustgevende geur van het dennenbos en de gemoedelijke campingsfeer brengen gezinnen en vriendengroepjes in vervoering.

Kamperen in de Var

Camping Santa Lucia, die aan de voeten van het bergmassief Esterel gelegen is, is een ideaal startpunt voor het verkennen van het Middellands Zeegebied. Naast de verschillende activiteiten, zoals duiken, fietsen, een dagje strand en wandelen vind je in Var interessante bezienswaardigheden. Ga bijvoorbeeld naar de prachtige steden Fréjus, Saint-Tropez, Cannes, Nice en Marseille. Ook is het leuk om een bezoekje te brengen aan de Arena’s van Fréjus en het eiland d’or. Voor een kijkje in de natuur ga je naar het Massief van L’estérel of het meer van Saint-Cassien.

We hebben een aantal opties voor Campéole Santa Lucia voor ie op een rijtje gezet:

Campéole Santa Lucia

Frankrijk Provence-Alpes-Côte d'Azur Var Saint-Raphaël

12 Voie Communale Nouveau Port de Plaisance, 83700 Saint-Raphaël

0033 (0)4 94 95 34 80
Engels, Frans
  • Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.