Algemene gegevens

Staanplaatsen: 10
Huuraccommodaties: 171

Yelloh! Village – Camping La Capricieuse

Yelloh! Village – Camping La Capricieuse is een luxe familiecamping met aquapark gelegen aan de stranden van de Normandische kust in Noord-Frankrijk. Het aquapark bestaat uit 3 zwembaden (zowel binnen- als buitenzwembad), waterspeeltuin, jacuzzi, hydromassagebanken, en watervallen. De camping beschikt over 10 kampeerplaatsen en 171 huuraccommodaties (cottages). Voor sportief vermaak zijn er tafeltennistafels, speeltuinen, een multisportterrein, en jeu de boulesvelden. Voor eten en drinken kunt u terecht bij de pizzeria en snackbar. Vanaf de camping loopt u direct naar de uitgestrekte zandstranden van Normandië. Hier kun je meerder watersporten beoefenen, zoals surfen, kitesurfen, zeilen, en paddle boarden.

Ontdek de geschiedenis van Normandië

Wanneer je op vakantie bent in Normandië mag een bezoek aan de D-Day stranden zeker niet ontbreken. D-Day is namelijk een belangrijke dag geweest in de geschiedenis. Het was de dag dat de geallieerden de stranden van Normandië bereikte en dat vormde het begin van de bevrijding van Europa. De D-Day-stranden zijn onderverdeeld in 5 stranden, Utah, Omaha, Gold, Juni en Sword. Natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in Normandië. Ontdek de krijtrotsen van Étretat of maak een mooie wandeling door het natuurgebied Suisse-Normande. Ook een bezoek aan de trekpleister Mont Saint-Michel en het prachtige Rouen zijn een aanrader.

Bekijk prijzen en vakantieverblijven op Yelloh! Village - La Capricieuse bij:

Yelloh! Village – La Capricieuse

Frankrijk Normandië Calvados Luc-sur-Mer

2 rue Brummel, 14530 Luc sur Mer

+33 (0)2 31 97 34 43
Engels, Frans
  • Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.