Campingplatz Estenfeld

Campingplatz Estenfeld in Estenfeld is een groene camping in de regio Beieren in Duitsland. Op de camping is mogelijkheid tot het huren van camperplaats, caravan en kampeerplaatsen. De camping heeft plaatsen met enige schaduw, grasland, veel groen en volledige schaduw. Campingplatz Estenfeld beschikt over campingwinkel en een sportterrein. Heeft u een keer geen zin om te koken dan kunt u terecht in het restaurant.

Kamperen in Beieren

Kamperen in de prachtige omgeving van Estenfeld is ideaal om de regio Beieren te ontdekken. Leuke activiteiten in de omgeving van de camping zijn fietsen, golfen en wandelen. Een verblijf op Campingplatz Estenfeld is ideaal voor avonturiers, een fietsvakantie, gezinnen met jonge kinderen, golfliefhebbers, smulpapen en een vakantie met de hond. Er heerst een gezellige sfeer waardoor iedereen zich thuis voelt op het kampeerterrein.

Overige information van deze accommodatie

Benieuwd naar de prijzen?
We hebben de beste opties voor Campingplatz Estenfeld voor je op een rij gezet:

Campingplatz Estenfeld
Duitsland Beieren Estenfeld

Maidbronner Straße 38, 97230 Estenfeld

Duits, Engels
begin mei - eind november

Contactformulier

  • Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef jouw beoordeling:

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe