Domaine De l’Étang

Camping de l’Étang is een rustige 4-sterrencamping met zwembad en peuterbad te midden van de wijngaarden van de Anjou vlakbij Angers in Maine-et-Loire (Pays de la Loire). De groene camping ligt op het Domaine de l’Etang rond een oude boerderij van het kasteel Château de Brissac. Het authentiek en uitgestrekt gebied is bijzonder geschikt voor rust en ontspanning. Alles op camping De L’Etang draait om comfort in harmonie met de natuur. Dit ziet u terug in de ruime staanplaatsen, de aandacht voor rust en welzijn en het uiterst zorgvuldige onderhoud van deze zo vredige omgeving. De camping draagt het label Camping Kwaliteit en biedt u een oppervlakte van 8 hectare natuur 125 staanplaatsen en 25 verhuuraccommodaties. Ruimte voor vakantie in de open lucht tussen Angers en Saumur, in de Anjou, in het Loiredal in combinatie met uitzonderlijk goed onderhouden gemeenschappelijke ruimtes en groenvoorzieningen. De gezellige kleinschalige camping de l’Etang is volkomen aangepast aan de behoeften van jonge kinderen, met o.m. een speciale babyruimte, twee zwembaden (waarvan een overdekt) en een kikkerbadje, diverse beveiligde speelruimtes en in juli en augustus drietalige activiteitenbegeleidsters. Bovendien zullen uw kinderen dol zijn op het recreatiepark op het terrein! Op de camping zijn fietsen te huur.

Vakantie in Maine-et-Loire

De Anjou in het Loiredal is een streek, die bekend is om zijn uitzonderlijke schoonheid, prachtige kastelen en heerlijke wijnen! De camping ligt te midden van de wijngaarden, wandel-, fiets- en ruiterpaden. U ontdekt hier de gouden kleur van de turfkrijtsteen die de dorpjes van de Anjou zoveel charme geeft. Laat u zich ook verrassen door de grotwoningen. De Anjou en het Loiredal met hun uitzonderlijk erfgoed hebben de historische authenticiteit weten te behouden, vooral ook door de culinaire tradities (met o.m. de fouées, geplette en gedroogde appels) en wijnen die u kunt proeven op de 4-sterrencamping Domaine de l’Étang. Bij alle weersomstandigheden zijn er talloze activiteiten die u ontspanning bezorgen. De Loire-streek, met de laatste wilde rivier van Europa die door UNESCO als werelderfgoed werd geklasseerd vanwege de uitzonderlijke en ongerepte natuur, biedt talloze recreatieve activiteiten, zoals vissen, paardenshows of schitterende boottochten op de Loire waarbij u de vele groene eilanden en zandbanken kunt ontdekken.

Overige information van deze accommodatie

Domaine De l’Étang
Frankrijk Pays de la Loire Maine-et-Loire Brissac-Quincé

Route de Saint Mathurin, 49320

0033 (0)2 41 91 70 61
Engels, Frans

Contactformulier

  • Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.