Algemene gegevens

Staanplaatsen: 240
Huuraccommodaties: 93

Kampeerchalet de Potten

Een gezellige 4-persoons houten kampeerchalet direct aan het water gelegen. Compact en toch compleet. Heerlijk voor één of twee nachtjes weg of voor een langer verblijf in Friesland.

RCN De Potten

Rcn Vakantiepark de Potten ligt direct aan het Sneekermeer, met uitzicht op de haven en het water, waar je zo een boot kunt huren. De camping heeft een midgetgolfbaan, voetbalveld en verschillende speeltoestellen. Daarnaast is er een piratenschip en een kleine waterspeeltuin, waar de kinderen zich uitstekend zullen vermaken. Op de camping wordt een uitgebreid animatieprogramma georganiseerd met een kidsclub en leuke evenementen. Daarnaast bevindt zich op de camping een zeilschool, waar je onder begeleiding van ervaren zeilers kunt leren zeilen. Er is een restaurant, snackbar en winkeltje en er zijn ligplaatsen voor je eigen boot.

Vakantie aan het Sneekermeer

Watersporters kunnen zich geen mooiere vakantieplek wensen dan RCN de Potten. Het recreatiecentrum ligt vrijwel aan het Sneekermeer met eindeloze mogelijkheden om te zeilen, surfen, waterskiën, kanoën, waterfietsen, zwemmen en vissen. Het centrum ligt op slechts 5 kilometer van het gezellige Sneek.

We hebben een aantal opties voor Kampeerchalet - RCN De Potten voor ie op een rijtje gezet:

Kampeerchalet – RCN De Potten

Nederland Friesland Offingawier

De Potten 2-38, 8626 GG Offingawier

085 0400700
Duits, Engels, Nederlands
  • Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.