KNAUS Campingpark Lackenhäuser

Campingpark Lackenhäuser in Beieren is een gezellige familiecamping gelegen in het bos, dicht bij een rivier. De camping beschikt over een verwarmd binnen- en buitenzwembad, een gewoon buitenbad en een peuterbadje. Sportieve kampeerders zijn hier op de ideale plek, want zij kunnen meedoen aan één van de excursies of deelnemen aan een van de begeleidende fiets- of wandeltochten. Zij die liever van rust houden, kunnen hun hart ophalen in het beautycenter. Voor kinderen biedt de camping animatie aan en is er een sportterrein en speeltuin. Verder is er een restaurant op de camping, dus u hoeft niet altijd te denken aan wat u voor het avondeten gaat maken. Er is wifi aanwezig en honden zijn toegestaan, mits aangelijnd.

Vakantie in Beieren op KNAUS Campingpark Lackenhäuser

Beieren is een deelstaat in Duitsland met een prachtige, diverse natuur. De deelstaat beschikt over prachtige bossen, besneeuwde bergtoppen, goudgeel akkerland, middeleeuwse dorpjes en natuurlijk de wereldstad München. In de hoofdstad van Beieren vindt u interessante musea, prachtige bouwwerken, gezellige markten en leuke restaurants en cafés. In Beieren vindt u ook een aantal imposante kastelen, zoals de kastelen van Ludwig II von Bayern, ook wel bekend als de ‘sprookjeskoning’. Zijn beroemdste bouwwerk is het slot Neuschwanstein. Dit slot is absoluut een bezoek waard als u in Beieren bent.

Overige information van deze accommodatie

Boek KNAUS Campingpark Lackenhäuser bij onze partner(s):

KNAUS Campingpark Lackenhäuser
Duitsland Beieren Lackenhäuser

Lackenhäuser 127, 94089 Lackenhäuser

0049 (0)8583 311
Duits, Engels, Nederlands
1 januari - 6 november & 22 december - 31 december

Contactformulier

  • Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.