KNAUS Campingpark Nürnberg

De gezellige camping KNAUS Nürnberg is een stadscamping in Nürnberg, gelegen aan een meer in Beieren. Hoewel de camping midden in het groen ligt, ligt de camping maar vijf kilometer van de historische stad Nürnberg af. De camping is goed te bereiken vanaf de autosnelwegen en ligt in het openbare park Dutzendteich. Op de camping vindt u een bistro waar u heerlijk kunt eten, er is een speeltuin voor kinderen, een openluchtzwembad én overdekt zwembad, een thermaalbad en sauna en diverse mogelijkheden voor het beoefenen van verschillende sporten. Zo kunt u paardrijden, vissen, fietsen en boten huren op de camping en kunt u tennissen.

Kamperen op Campingpark Nürnberg in Beieren

Nürnberg is een historische en culturele stad. Zo vindt u vele kerken, musea en kunsthallen die u kunt bezoeken tijdens een gezellig dagje uit in Nürnberg. De stad heeft een typische Duitse uistraling, met een mooie architectuur en interessante gebouwen. U vindt er onder andere het speelgoedmuseum, Nürnberg Zoo en ’s winters is er een kerstmarkt. Genoeg mogelijkheden voor een hele dag plezier met het hele gezin!

Overige information van deze accommodatie

Boek KNAUS Campingpark Nürnberg bij onze partner(s):

KNAUS Campingpark Nürnberg
Duitsland Beieren Nürnberg

Hans-Kalb-Straße 56, 90471 Nürnberg

0049 (0)911 9812717
Duits, Engels
januari - december

Contactformulier

  • Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.