Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 50

Les Chalets De La Vingeanne

Aan de oevers van het meer de la Vingeanne, in het hart van het zacht glooiende landschap ten zuiden van de Champagne, tussen Langres en Bourgogne, vindt u het vakantiedorp van de Chalets de la Vingeanne. Op dit groene, prachtig aangelegde terrein van 4 hectare staan 50 houten, perfect uitgeruste chalets voor 4 tot 6 personen op u te wachten. De camping beschikt daarnaast over een restaurant, een zwembad en speeltuinen. Ook is er een spa, waar je tot rust kunt komen in de sauna en de jacuzzi.

Geniet van het mooie meer

Les Chalets De La Vingeanne ligt bij het stadje Longeau-Percey in het departement Haute-Marne in de regio Grand Est. De camping ligt aan de oevers van het meer de la Vingeanne waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Daarnaast kun je verschillende kano’s, kajakken en boten huren. Ook is er een heerlijk strand waar je kunt genieten van het frisse water.

Les Chalets De La Vingeanne

Frankrijk Champagne-Ardenne Haute-Marne Longeau-Percey

13-15-17 rue de Villegusien, 52250 Longeau-Percey

+33 (0)6 70 89 45 96
Engels, Frans
  • Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.