Ternélia Les Résidences d’Armor

Ternélia Les Résidences d’Armor is een mooi vakantiepark in Bretagne. Dit vakantiepark is vooral geschikt voor (echt) paren en ouderen. Dit vakantiepark beschikt over een prachtig binnenzwembad waar iedere gast gebruik van mag maken. Maar je kan er ook voor kiezen om een lekkere duik te nemen in de zee, het complex ligt namelijk op het strand. De kamers van de appartementen zijn vernieuwd in 2013 en zijn daardoor heel mooi eigentijds ingericht. Je kunt gebruik maken van het dagelijkse ontbijt wat verzorgd wordt door het vakantiepark of je nuttigt een diner in het restaurant. Het is een luxe om hier te verblijven in de vakantie.

Verblijf bij Ternélia Les Résidences d’Armor in Bretagne

Vakantiepark Ternélia Les Résidences d’Armor is een rustige plek om vakantie te vieren. Douarnenez is een mooie plek om te bezoeken als je hier op vakantie bent. Er is een vissershaven en daarom erg geliefd bij vissers en schippers. In de restaurants die hier gevestigd zijn kan je dan ook heerlijke verse vis eten. Vanaf de pier in de haven heb je prachtig uitzicht en zie je Douarnenez op z’n mooist. Maar ook op het vakantiepark is het prima vertoeven. Geniet van je vakantie in Bretagne.

Overige information van deze accommodatie

Boek Ternélia Les Résidences d’Armor bij een van onze boekingspartners:

Ternélia Les Résidences d’Armor
Frankrijk Bretagne Finistère Douarnenez

36 rue des Sables Blancs, 29100 Douarnenez Tréboul

Engels, Frans
januari - december

Contactformulier

  • Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef jouw beoordeling:

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe