Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 14
Kampeerterrein: 1 ha

Little Canvas Escape

Little Canvas Escape is een kleinschalige pop-up glamping op Ameland ligt. De pop-up glamping gaat het tweede seizoen in. Je vindt Little Canvas Escape op een sfeervolle plek van strandcamping Duinoord Zuid, midden in de natuur van de eerste duinkering en direct aan zee. Een plek om tot rust te komen en te genieten van comfort, persoonlijke service en de unieke charme van Ameland. Onze volledig ingerichte Bell- en Lodge tenten zijn geschikt voor 2 – 5 personen. In overleg kunnen we nog een extra 1-persoonsbed in de Lodge tent bij plaatsen, zodat er 6 personen kunnen verblijven.

Pop-up glamping Ameland

Rust en ruimte, dat en meer vind je op Ameland. Ameland is het vierde eiland in het rijtje van onze eigen vijf Waddeneilanden en dus de ‘A’ van het ezelsbruggetje ‘TVTAS’. Is Ameland bruisend? Not really. Kabbelend? Oh yes. Er heerst een heerlijke eiland-vibe en zeg nou zelf: zodra je op de boot stapt in Holwerd is je vakantie begonnen. Na zo’n 50 minuten varen kom je aan in de veerhaven van Nes. Vanaf de veerhaven is het een half uur wandelen of 10 minuten fietsen naar Little Canvas Escape op strandcamping Duinoord Zuid. De Bell- en Lodge tenten liggen in een glooiend duinlandschap op steenworpafstand van het strand!

Little Canvas Escape

Nederland Friesland Ameland Nes

Jan van Eijckweg 2 9163 PB Nes

+31628071925
Engels, Nederlands
1 mei tot en met 30 september
  • Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.