Algemene gegevens

Staanplaatsen: 520
Huuraccommodaties: 388

Marveld Recreatie

Marveld Recreatie is een prachtige familiecamping en vakantiepark in de Achterhoek. Voor jong en oud  is er genoeg te doen. Het vakantiepark biedt verschillende faciliteiten, zoals een tennisbaan, een bowlingbaan, een basketbalveld een binnen- en buitenzwembad en nog veel meer. Daarnaast zijn er op de camping elektrische fietsen en scooters te huur. Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven. Er is animatie voor jonge kinderen tot aan tieners. Ook kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin.

Vakantie in de Achterhoek

In de omgeving van Marveld Recreatie kunt u helemaal tot rust komen. Het vakantiepark ligt middenin het groen van de Achterhoek. Er zijn verschillende fietsroutes rondom het park. De Achterhoek staat bekend als een schitterend fietsgebied met diverse landschappen, van bossen tot aan uitgestrekte weilanden. Daarnaast zijn er ook verschillende wandelroutes in de omgeving. Op loopafstand ligt het vestingstadje Groenlo. Groenlo heeft een rijke geschiedenis en kent diverse historische stadswallen, kanonnen en stadsmuren. Een fietstocht naar Winterswijk of Kasteel Ruurlo is ook zeker een aanrader.

We hebben een aantal opties voor Marveld Recreatie voor ie op een rijtje gezet:

Marveld Recreatie

Nederland Gelderland De Achterhoek

Elshofweg 6, 7141 DH Groenlo

+31 (0)544 466000
Duits, Engels, Nederlands
  • Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.