Algemene gegevens

Staanplaatsen: 250
Huuraccommodaties: 40

Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof

Op de groene uiterwaarden van de IJssel ligt recreatiepark de Scherpenhof. Een park met talloze faciliteiten en veel mogelijkheden in de omgeving, maken het tot een perfecte vakantiebestemming voor iedereen. De jachthaven en recreatieplas zijn de ideale plaatsen om te genieten aan het water. Vissen, waterskiën en zwemmen, de Scherpenhof biedt genoeg watersportactiviteiten. Speciaal voor kinderen zijn er een uitgebreid recreatieprogramma, een grote speeltuin en het overdekte speelparadijs Playcity. Recreatiepark de Scherpenhof zorgt er voor dat het hele gezin kan genieten van een geslaagde vakantie in Gelderland.

Geniet van de groene omgeving

Recreatiepark en Jachthaven De Scherpenhof is een heerlijk vakantiepark gelegen in de groene velden en bossen van de Veluwe. De camping ligt aan de oever van de Ijssel, waar je heerlijk kunt kanoën, zwemmen en wandelen. In de omgeving kun je leuke stadjes bezoeken zoals Apeldoorn en Deventer.

250

40

Recreatiepark En Jachthaven De Scherpenhof

Nederland Gelderland Terwolde

Bandijk 60, 7396 NC Terwolde

+31 (0)5 71 29 17 31
Duits, Engels, Nederlands
  • Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.