Algemene gegevens

Staanplaatsen: 150
Huuraccommodaties: 15
Kampeerterrein: 115 ha
Hoogte: 80 m

Tolne Camping

Tolne Camping is gelegen in het natuurpark Tolne en is gesitueerd op een oude nederzetting uit het stenen tijdperk. Het is een prachtige natuurrijke (familie) camping voor jong en oud. De camping heeft 150 kampeerplaatsen, 13 hutten en 2 glampingtenten. Wij hebben aandacht voor de gasten, bieden leefruimte, luxe en comfort in een prachtige omgeving waar veel te beleven is. Houd je van een vakantie om helemaal tot rust te komen, een vakantie waarin je veel kan ondernemen (met de kinderen) of een beetje van beide? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Onze camping biedt het hele jaar door de mogelijkheid om te overnachten. Dit kan in één van onze (trekkers)hutten, glampingtenten, camper, caravan of tent. Kom je met je eigen kampeermiddel? Dan mag je vrij je plekje uitzoeken. Stap uit je dagelijkse routine en beleef de natuur op deze prachtige plek in Denemarken!

Een paradijs voor buitenmensen

Tolne camping is gelegen in een natuurrijke omgeving. Het is een paradijs voor mountainbikers en er zijn vele wandel- en fietsroutes door de natuur. Tolne camping is gelegen in het noorden van Denemarken, waar de temperaturen ongeveer gelijk zijn aan die in Nederland. Overdag kan het warm zijn, maar ’s avonds koelt het heerlijk af. Er liggen diverse stranden rondom de camping en er zijn leuke uitstapjes voor de hele familie, denk hierbij aan een oceanarium, een dierentuin of een pretpark. Of ontdek de geschiedenis van één van de omliggende dorpen, ga lekker winkelen of drink een kop koffie/speciaal biertje in een café.

Boek Tolne Camping bij een van onze vertrouwde partners:

Bekijk de vorige prijskolom
Bekijk de volgende prijskolom
Laagseizoen Voorseizoen Hoogseizoen Verblijf
Kampeerplaats €18 €18 €21 per nacht
Kleine hut 4p €60 €60 €60 per nacht
A hut 4p €67 €67 €67 per nacht
Grote hut 6p €87 €87 €87 per nacht
Campingtent 6p €130 €130 €130 per nacht

Tolne Camping

Denemarken Noord-Jutland

Stenderupvej 46, 9870 Sindal

+45 98 93 02 66 / +45 25 73 02 66
Deens, Duits, Engels, Nederlands
  • Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.