Algemene gegevens

Huuraccommodaties: 355

Vakantiepark Landal Hoog Vaals

Vakantiepark Hoog Vaals is een heerlijk vakantiepark in het puntje van Zuid-Limburg. Jong en oud kan zich hier heerlijk vermaken tijdens een vakantie of een weekendje weg met het hele gezin. Voor kinderen is er genoeg te doen. De kids kunnen zich uitleven op het luchtkussen, in het zwembad of in de indoor speeltuin. Daarnaast is er een animatieteam die de kinderen vermaakt. Ook voor de ouderen is er genoeg te doen. Zo zijn er verschillende sportvelden, zoals een tennisbaan en een squashbaan. Ook kun je op het terrein minigolven of helemaal tot rust komen in het beautycenter. Op het vakantiepark staan ruime bungalows die geschikt zijn voor 2-24 personen. De bungalows zijn modern ingericht en zijn van alle gemakken voorzien.

Vakantiepark in Zuid-Limburg

Rondom het Vakantiepark Landal Hoog Vaals is genoeg te doen. Zo wordt het park omgeven door de bossen van Vaals. Hier kunnen de kinderen uren in spelen en kunt u een heerlijk wandeling in maken. Ook met de fiets of de mountainbike is het heerlijk om dit prachtig stukje natuur te ontdekken. Een leuk uitje voor de kinderen is het drielandenpunt van Vaals. Hier vind je naast een uitkijkpunt ook een spannend doolhof. Wil je liever een stad bezoeken? Steden zoals Valkenburg of Maastricht zijn niet ver van het vakantiepark. Hier kun je heerlijk shoppen of genieten van op het terras met een hapje en een drankje. Kortom, dit vakantiepark is de ideale bestemming voor een vakantie met de kinderen in de natuur!

We hebben een aantal opties voor Vakantiepark Landal Hoog Vaals voor ie op een rijtje gezet:

Vakantiepark Landal Hoog Vaals

Nederland Limburg Vaals

Randweg 21, 6291 DC Vaals

+31433068383
Duits, Engels, Nederlands
  • Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.