Alle foto's

Vakantiepark Platus

Vakantiepark Platus, kindvriendelijk, kleinschalig vakantiepark in Frankrijk met speciale peuterweken van 18 juni t/m 2 juli 2022 en van 3 t/m 10 september. Eén groot speelparadijs waar kinderen zich vrij voelen en vanzelf met elkaar gaan spelen.

Kindvriendelijk vakantiepark in Frankrijk

Je vindt het kleinschalig vakantiepark en minicamping Platus op de grens van de Lot en de Dordogne. In deze prachtige bosrijke omgeving staan, midden in de natuur, zeven vrijstaande chalets en er is een heerlijk groot zwembad met kinderbad. Het park ligt net buiten het dorpje Marminiac en is met 6 hectare zeer ruim van opzet. Naast chalets, kunt u ook een volledig ingerichte safari-lodge/-tent, een tunneltent of een kampeerplaats huren. Daarnaast is er een bar/restaurant waar u terecht kunt voor een hapje, drankje en kun je twee tot drie keer per week aanschuiven voor een 3 gangen diner (table d’hôtes principe). Tevens kun je op Platus terecht voor snacks, luxe belegde, vers gebakken broodjes, tosti’s, bittergarnituur en verse steenoven pizza’s. Er is een broodjes-/ontbijtservice en zijn er enkele fietsen te huur. In het voor- en naseizoen worden er workshops schilderen en Franse taal georganiseerd. De omgeving van het park leent zich verder voor een mooie wandeling of mountainbike tocht. Het park is kindvriendelijk opgezet en er zijn skelters, voetbaltafel, tafeltennistafels, trampolines, een volleybalveld, schommels, een zandbak en een heerlijk zwembad. Kortom, ben je op zoek naar een rustige groene vakantiebestemming waar u van het echte Frankrijk kunt genieten en je aan jouw kinderen geen kind heeft, dan verwelkomen wij u graag op Platus.

Ruime kampeerplaatsen

Kampeerplaatsen op Platus zijn op basis van mooie ruime plaatsen met uitzicht over de velden en omringende bospercelen. Er zijn drie ruime campingplekken, het sanitair voor de camping bevindt zich naast de receptie. Er zijn 2 toiletten en 3 douches. De plekken bevinden zich op een iets hoger gelegen veld waar je bijzonder mooi uitzicht heeft over het park en de aangrenzende bospercelen. De minicamping heeft een verhard pad waardoor de toegang ook met grote caravans probleemloos is.

Kamperen in de Lot / Dordogne

Alles wat je van de Franse Lot/ Dordonge verwacht; een wonderlijk groene, bosrijke natuur, gezellige kleine dorpjes. Een plek waar je in n de omgeving heerlijk kunt wandelen en fietsen maar ook recreatieve, culturele en sportieve uitstapjes kunt maken.

Overige information van deze accommodatie

Bekijk de prijzen en accommodaties van Vakantiepark Platus bij:

Vakantiepark Platus
Frankrijk Occitanië Lot Marminiac

Platus, 46250 Marminiac

Engels, Frans, Nederlands

Contactformulier

  • Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij hier geweest? Schrijf een korte review.

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe