Algemene gegevens

Vodatent Camping Eefting

Camping Eefting is een kleinschalige boerderijcamping met safaritenten gelegen in Friesland. Op de camping kun je een 4-persoons of 6-persoons safaritent huren. De glamping-tenten zijn van alle gemakken voorzien. De 4-persoons safaritent heeft een leef oppervlakte van 25 m², twee slaapkamers, een verrijdbare keuken en een ruim terras met luifel. De 6-persoons safaritent heeft een leef oppervlakte van 40m², 2 slaapkamers, een verrijdbare keuken en een ruim terras met luifel. Op de camping is genoeg te doen. Er is een leuke speeltuin, trampoline, tafelvoetbaltafel, skelterverhuur en je kunt er paardrijden. Ook is het mogelijk om paardrijlessen te nemen. Overige voorzieningen: oplaadpunt elektrische fietsen, Wi-Fi (gratis) en wasserette.

Safaritent 4 personen

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staat een stapelbed.

Safaritent 6 personen

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 25 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een vierpits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden.

Friesland ontdekken

Ongeveer 500 meter van Camping Eefting ligt het Tjeukermeer, waar het ook mogelijk is uw boot aan te leggen. Verder is er nog een mooi strand om te kunnen zwemmen en is er de mogelijkheid om even heerlijk te kunnen lunchen, dineren en borrelen bij het paviljoen. Binnen de Nederlandse provincie Friesland is het Tjeukemeer het grootste binnenmeer. Het ligt in de Zuidwesthoek, in de gemeente De Friese Meren, op de grens van de voormalige gemeenten Lemsterland en Skarsterlân.

We hebben een aantal opties voor Vodatent Camping Eefting voor ie op een rijtje gezet:

Vodatent Camping Eefting

Nederland Friesland Rohel

Meerweg 15, 8507 CB Rohel

+31 (0)186 820 996
  • Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.