Algemene gegevens

Staanplaatsen: 160

Vodatent Camping Olympia

Camping Olympia is een middelgrote camping gelegen aan de rivier de Amblève in de Belgische Ardennen. Op de camping kun je safaritenten van Vodatent huren. De safaritenten zijn geschikt voor 6 personen. De camping beschikt over een speeltuin, tafeltennistafel en biljartzaal. Bij de rivier kun je zwemmen en genieten van het zonnetje. In de schoolvakanties worden er activiteiten georganiseerd voor jong en oud, Voor een hapje en drankje kun je terecht bij het restaurant en de bar.

Safaritent 6p

Deze sfeervol ingerichte safaritent heeft een leef oppervlakte van ongeveer 40 vierkante meter met stahoogte in de volledige tent en voorzien van een heerlijk ruim terras met luifel. De compleet ingerichte keuken met inventaris heeft een driepits thermisch beveiligd gastoestel en staat op wielen die naar buiten te verplaatsen is, zodat je gezellig buiten kunt koken! Daarnaast is de keuken voorzien van een koelkast, koffiezetapparaat en een waterkoker. Achter in de tent zijn twee slaapcabines. In één slaapcabine staat een tweepersoonsbed (140×200 cm) en in de andere slaapcabine staan twee stapelbedden.

Boek Vodatent Camping Olympia bij een van onze vertrouwde partners:

Vodatent Camping Olympia

België Wallonië Luik Sougné-Remouchamps

Rue de Trois Ponts 40, B-4920 Remouchamps

+31 (0)186 820 996
  • Contactformulier

  • Dit veld is voor validatie doeleinden en moet ongewijzigd blijven.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.