Algemene gegevens

Staanplaatsen: 60
Huuraccommodaties: 8
Kampeerterrein: 4 ha

Natuurlijk De Veenhoop

Centraal in Friesland tussen Heerenveen, Drachten, Leeuwarden, te midden van de natuurparken en Friese wateren ligt Natuurlijk de Veenhoop. Een gemoedelijke camping met bootverhuur en een eigen haven. Rondom de camping liggen twee schitterende natuurgebieden. De oude Venen, die zowel lopend als vanaf het water goed te bewonderen is, en de Kraanlanden. Dit is een rustig en divers natuurgebied waarin alle elementen van de Friese natuur samen komen; turfwinning, rietvelden en de mooie weidse vergezichten over de landerijen. Tevens huisvest de otter zich in dit gebied. De camping beschikt over ruime kampeerplekken met elektrische aansluiting en meerdere chalets. Het schone sanitaire gebouw is voor alle campingplekken op loopafstand. Natuurlijk de Veenhoop is een autovrije camping waardoor de kinderen vrij op de camping kunnen spelen.

Genieten van de natuur vanaf het water, lopend of op de fiets

Dankzij de ligging aan het water is dit een fijne camping voor liefhebbers van varen en de natuur. Naast de camping ligt de zeilschool die al meer dan 50 jaar in bezit is van de familie, hier kunt u goed onderhouden boten huren. Natuurlijk de Veenhoop is de ideale plek om lekker tot rust te komen. Huur tijdens uw verblijf een zeilboot, sloep of fiets om van de omgeving en de natuur te genieten!

We hebben een aantal opties voor Natuurlijk de Veenhoop voor ie op een rijtje gezet:

Eijzengapaed 5, 9215 VV De Veenhoop

+31 (0)512 461412
Duits, Engels, Nederlands
april - oktober
  • Contactformulier

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.