Alle foto's

Camping De Ikeleane

Camping De Ikeleane is een charmante familiecamping gelegen in de Friese wouden tussen de weilanden. Op de camping kun je kamperen met je eigen tent, camper of caravan. De staanplaatsen liggen bijeen op goed onderhouden kampeervelden. Het is ook mogelijk om staanplaatsen met privé sanitair te huren. Daarnaast is het ook mogelijk om een accommodatie te huren. Overnacht in een chalet, stacaravan, trekkerschalet of vakantiewoning. Op de camping hoeven de kinderen zich niet te vervelen. Er is een speelveld, voetbalveld, volleybalveld, animatieprogramma, kinderboerderij, skelterverhuur air-trampoline en overdekte speelschuur. Ook kun je gratis gebruik maken van het zwembad in Bakkerveen. Voor de ouderen is er een eigen animatieteam met leuke activiteiten. Voor een hapje en drankje kun je terecht bij de lunchroom, snackbar en kantine. Overige voorzieningen: vers brood bij de receptie en er is een wasserette met strijkgelegenheid.

Ontdek de provincie Friesland

In de omgeving van de camping kun je heerlijk fietsen en wandelen. Maak een mooie tocht door de bossen, heidevelden en knusse plaatsjes. Als natuurliefhebber is een verblijf op een camping in Friesland perfect. Friesland biedt een zeer gevarieerd landschap en heeft in totaal 6 prachtige natuurgebieden. Een daarvan is het Natuurgebied Drents-Friese Wold Nationaal Park. Dit natuurpark ligt op slechts 20 minuten afstand van de camping. De Drents-Friese Wold is een van de grootste bos- en natuurgebieden van ons land en een ideaal gebied voor rustzoekers. Ontdek de uitgestrekte bossen, heide, vennen, en duinen. Een ander mooi natuurgebied is het Nationaal Park Alde Feanen. Het 4.000 hectare grote laagveenmoeras ligt in de driehoek tussen Heerenveen, Drachten, en Leeuwarden. Het is een afwisselend landschap bestaande uit meren, veenplassen, petgaten, rietlanden, en moerasbossen. Door de landschappelijke variatie heeft het natuurpark ook een grote diversiteit aan planten en dieren.

Overige information van deze accommodatie

Ben je benieuwd naar de beschikbaarheid en de prijzen? Krijg de beste deal!

Camping De Ikeleane
Nederland Friesland Bakkeveen

Duerswâldmer Wei 19, 9243 KA Bakkeveen (Nederland)

Duits, Engels, Nederlands

Contactformulier

  • Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Geef jouw beoordeling:

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.

Blurred map of Europe