Camping Paradies Franken

Camping Paradies Franken is een goed onderhouden camping gelegen in een landelijke omgeving in Beieren. De camping beschikt over kampeerplaatsen en twee trekkershutten. De ruime plaatsen liggen op open velden en zijn voorzien van 16 Ampère stroom. Voor de kinderen is er een leuk speeltuintje met glijbaan, klimrek en schommels. In het gezellige restaurantje met terras kun je genieten van heerlijke huisgemaakte gerechten. Van Pasen tot oktober kun je verse broodjes bestellen. De camping is het hele jaar geopend.

Bezoek Neurenberg

De camping ligt op een uur en een kwartier van de mooie stad Neurenberg. Deze plaats is ontstaan in de Middeleeuwen en behoort tot één van de meest bezochte steden van Duitsland. Je vindt er tal van historische bezienswaardigheden en karakteristieke architectuur. Het kasteel van Neurenberg, de Kaiserburg, is belangrijkste monument van de stad. Daarnaast ligt de camping op slechts 20 minuutjes van het schilderachtige stadje Rothenburg ob der Tauber.

Overige information van deze accommodatie

Boek Camping Paradies Franken bij onze partner(s):

Camping Paradies Franken
Duitsland Beieren Simmershofen

Walkershofen 40, 97215 Simmershofen

0049 9848 969633
hele jaar geopend

Contactformulier

  • Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.