Camping Weihersee

Camping Weihersee is een rustige camping gelegen in de heuvels van Natuurpark Steigerwald in Beieren. Op het kampeerterrein kun je verblijven in je eigen tent, caravan of camper. Het is ook mogelijk om een slaapvat of blokhut te huren. Er is een speelveld voor de kinderen en op slechts 200 meter van de camping kun je een natuurzwembad en sportvelden vinden. De eenvoudige camping is geschikt voor rustzoekers, natuurliefhebbers, wandellaars en fietsers.

Camping in Beieren

In de omgeving van de camping kun je verschillende wandel- en fietsroutes vinden. Verder ligt op iets langer dan een half uurtje rijden het pittoreske stadje Bamberg. Je kunt er genieten van een oud middeleeuws centrum met mooie vakwerkhuizen, een Romaans kathedraal, leuke pleintjes en imposante gebouwen. Ook de universiteitsstad Würzberg is zeker het bezoeken waard. De levendige plaats ligt aan de rivier de Main in het hart van het Frankische wijnbouwgebied. Het heeft een mooie hoftuin, indrukwekkende kerken, een schilderachtig stadhuis en een gezellig marktplein.

Overige information van deze accommodatie

Camping Weihersee
Duitsland Beieren Ebrach

Schwimmbadweg 21, 96157 Ebrach, Duitsland

0049 (0)9553 9890579
eind maart - half oktober

Een review achterlaten

Hierbij verklaar ik dat mijn review gebaseerd is op mijn ervaring en mijn eigen mening weerspiegelt. Door het versturen van deze beoordeling verklaart u akkoord te gaan met onze spelregels.